keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Viides viikko Saksassa


Ma 25.11

Maanantai alkoi meillä ihan normaaliin tapaan englannilla. Tästä meillä oli kemiaa ja hermoston käsittelyä. Hermosto tunneilta pääsimme kuitenkin pois (kirjoittamaan blogia), koska oppilailla oli koe. Seuraavaksi Anni R teki jälleen Anni P:lle kasvohoidon mikrohionnalla. Viimeiseksi meillä oli atk:ta, jolloin kirjoitimme wilman päiväkirjaa. Ilta menikin sitten kaupassa käydessä ja ruokaa laittaessa.


Ti 26.11

Meillä oli aamulla ensimmäisenä jalkahoitoa. Anni P sai jalkahoidon ja Anni R teki jalkahoidon. Sitten meillä oli derma visualizer tunti. Tästä lähdimme töihin.

Anni P:n piti töihin päästyään kirjoittaa lapulle tietoja Suomesta ja itsestään. Hänen piti myös tutkia firman facebook sivuja. Työntekijöillä oli niin kiire, etteivät he ehtineet touhuta hänen kanssaan niin Anni siivoili ja pesi pyykkiä ym. mutta pääsi hän onneksi seuraamaan, kun Andrea teki kestovärejä.


Anni R värjäsi pomolleen kulmat ja muotoili ne. Hän seurasi myös kasvohoitoa, kesken kasvohoidon hänet haettiin alakertaan tekemään jalkahoitoasiakkaille joululahjapusseja. Sitten hän seurasi toista kasvohoitoa ja vielä mikroneulausta. Lopuksi Anni näytti työntekijöille, miten Suomessa värjätään ripset ja pomo näytti hänelle, miten kulmat muotoillaan langan, värin, pinsettien ja vahan kanssa. Annin työpäivä päättyi klo 20:30. Kotimatka taittui kahdella junalla. Ensimmäinen juna oli myöhässä ja niin oli myös toinenkin. Toinen juna saapui myös väärälle raiteelle aivan eri puolelle rautatieasemaa. Tästä tulikin oikein kunnon juoksulenkki Annille ja kaikille muille, jotka junaa olivat odottamassa toisella raiteella. Kaikkien ongelmien jälkeen Anni selvisi kuitenkin kotiin klo 22 jälkeen.


Ke 27.11

Keskiviikkokin oli meillä ihan peruspäivä. Koko päivän oli teoriaa, joka tarkoitti sitä, että kirjoitimme blogia. Hermosto tunnilla katsoimme kuitenkin elokuvaa nimeltä parfume. Päivä päättyi klo 15. Ilta meni lukiessa kirjoja, Netflixiä sekä YouTubea katsellessa ja ruokaa laittaessa.


To 28.11

Anni P ei tänä päivänä päässyt kouluun, Suomesta tulleen uutisen takia, joten Anni R vietti päivän koulussa yksin. Ensimmäisillä tunneilla hänelle tehtiin jonkinlainen selänhoito ja seuraavilla tunneilla hän teki kasvohoidon erikoishieronnalla. 

Tästä lähdettiinkin töihin.
Töissä hän seurasi ensin ripsien kestotaivutusta ja sitten ripsienpidennyshuoltoa. Sitten hän seurasi kasvohoitoa ja auttoi välinehuollossa. Työpäivä päättyi hänellä klo 19.


Pe 29.11

Ensimmäiset tunnit meillä oli markkinointia ja tämän jälkeen Anni P teki toiselle Annille kasvohoidon. Sitten meillä oli matematiikkaa ja viimeisillä tunneilla meillä oli ehostusta. Ehostus tunneilla teimme Arabialaiset/Turkkilaiset häämeikit. Päivä päättyi normaaliin tapaan klo 15. Ilta meni meillä myös normaaliin tapaan.



La 30.11

Lauantaina päätimme matkata Kölniin. Menimme bussilla rautatieasemalle, josta meidän täytyi ostaa erikseen junaliput, koska matkakorttimme alueeseen ei kuulu Kölni. Kölniin junamatka kesti n. tunnin. Kölniin saapuessamme kävimme ensin katedraalissa, koska se on aivan rautatieaseman ulkopuolella. Katedraalin jälkeen pyörähdimme pikaisesti joulumarkkinoilla, mutta käännyimme aika nopeasti takaisin, sillä siellä oli niin paljon ihmisiä ja kulkeminen oli miltei mahdotonta. Loppuaikamme menikin melkein kokonaan ostoskadulla joululahjoja ostellessa, koska siellä oli monissa kaupoissa todella suuria alennuksia Black Friday:n ansiosta. Syömässä kävimme Pizza Hut:issa. Ruoan jälkeen kävimme vielä muutamissa kaupoissa ja siitä sitten matkasimme takaisin kotikaupunkiimme. Rheydt:issa kävimme vielä kaupassa ostamassa iltapalaa ja loppuillan otimmekin ihan vain rennosti kämpillä.


Su 01.12

Sunnuntai oli meidän lepopäivämme. Melkein koko päivä menikin sängyssä makoillessa ja nukkuessa. Joulukalenterit kuitenkin avasimme, kun olimme ne lauantaina Kölnistä ostaneet 1,5 € hinnalla. Laukkujakin hieman pakkasimme. Pohdimme myös sitä, kuinka remppamiehet eivät koskaan tulleetkaan remontoimaan toista keittiötä. Tulevatkohan he ollenkaan? Tämä jää meille mysteeriksi.

1 kommentti:

  1. Jännitettäväksi jää myös se, että mahtuukohan teidän matkalaukut enää kiinni kaikkien joululahjaostosten jälkeen :D

    VastaaPoista